Jazzlyn

Jazzlyn 534x310gereserveerd 174x19

Jazzlyn

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Jazzlyn en Jaxx zijn geboren bij onze rescuer. Samen met moeder Julia zijn ze aan het opgroeien tot speelse vrolijke pups. Het zijn een stelletje bandietjes samen. Begin mei gaan we ze naar Nederland halen. Moeder Julia is ongeveer 38 cm groot of klein net wat je groot en of klein vind maar is de vader helaas onbekend. Hoe groot ze gaan worden weten we dus niet maar wel dat het hele leuke gezinshondjes zijn. Natuurlijk moeten ze nog van alles leren en vinden ze alles spannend in het begin. Lopen aan de lijn en zindelijk worden is een kwestie van tijd en geduld. Alle tijd en liefde die je ze geeft, daar krijg je heel veel jaren heel veel liefde voor terug. 

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, nu, maar ook straks na de corona.
Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren. Meer foto's van Jazzlyn vind je op onze facebook pagina.

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Jazz yn puppy rescue team 3