Jada

Jada 1068x620In optie 74x19

 Jada

Italië
In optie - tijdelijke stop aanmeldingen
Geboren: medio november 2020
Teefje
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

Dan wil je in de auto stappen en meteen voel je dat er iets niet klopt. Dankzij dit gevoel leeft Jada nog. Men had haar in een doos onder de auto van onze rescuer gelegd. Ze kon geen kant op. Als hij niks in de gaten had gehad, wel daar moeten we maar even niet aan denken. Jada heeft iets weg van een border collie maar welke kruising het is weten we niet precies.

We weten helaas niet hoe groot ze gaat worden als ze volwassen is. Wel weten we dat het een geweldig gezinshondje gaat worden waar men heerlijk mee kan knuffelen, spelen en wandelen. Als er inderdaad iets van Border Collie in haar zit dan is het wel een hondje met veel energie.

Ze zijn erg intelligent, door hun slimme aard leren border collies heel snel en gemakkelijk allerlei verschillende taken aan, maar aan dat leervermogen zit ook een keerzijde. Wanneer je als baasje niet goed oplet leren ze namelijk ook ongewenst gedrag in razend tempo aan. Afleren van aangeleerd gedrag is veel moeilijker, een consequente en zorgvuldige opvoeding en socialisatie is pure noodzaak bij deze honden!

De adoptiekosten bedragen 450 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligsheidstuig, inclusief halband en Y lijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

Jada puppy rescue team 3Jada puppy rescue team 4