Jackpot

Jackpot 534x310Geadopteerd 1 174x19

Jackpot

Griekenland
Geadopteerd
Geboren: 5 april 2021
Reu
Verblijft in Kozani, Griekenland

 

Jackpot heet zo omdat hij de enige overlevende is van een verschrikkelijk ongeluk. Zijn moeder, broertjes en zusjes zijn aangereden door auto’s en hebben dat niet overleefd. Jackpot zat in de bosjes en bleef dat leed bespaard.

Het karakter van Jackpot is

“Very kind. Nice, super character. Playful” volgens Harris.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Een puppy is niet voor even maar voor een heel hondenleven!!

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, nu, maar ook straks na de corona. Meer foto's van Sunny vind je op onze facebook pagina.

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

IMG 8747