Isa

images/hondjes/2021/10x15/Isa_puppy_rescue_team_15x10.pngter adoptie schuin

Isa

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio april 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

 

Deze 2 zusjes zijn letterlijk en figuurlijk aan komen waaien. Tijdens een goede regenbui stond er een mevrouw bij Anna aan de poort met deze 2 pups in haar armen. Of Anna ze op kon vangen want zij had ze van de straat afgehaald maar kon er zelf niet voor zorgen. En ook al zit het bij Anna al bomvol, NEE zeggen is geen optie. Dus ook voor deze 2 dametjes is er ruimte vrij gemaakt. Momenteel zijn ze ongeveer 30 cm groot en doen ze het super goed bij Anna. 

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 

Wil jij een van deze mooie lieve hondjes adopteren? Stuur dan even een berichtje.Ze moeten nog even wat groeien voordat ze naar Nederland mogen komen, maar half september is het dan voor hun zover. Dan mogen ze hier hun baasje gaan vermaken met hun capriolen. Het zullen fantastische gezinshondjes gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat hun mandje bij jouw?? 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

Isa komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Isa vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Isa Puppy rescue team Collage