Hunter

images/hondjes/2021/12-24/Hunter/Hunter_puppy-rescue-team-378x567.jpgter adoptie schuin

Hunter

Italië
Gereserveerd
Geboren: eind september 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

Hunter wat een geweldig koppie heeft dit kereltje. Ook wij vragen ons af, welke hondenrassen zitten hier allemaal in..

Maar ach dat maakt het juist ook zo leuk, je hebt altijd een uniek hondje, zeggen wij altijd.

Hunter is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden zoals ze vaak in een verlaten gebied. Aan hun lot over gelaten met heel weinig kans om te overleven. Zoiets is hier niet voor te stellen maar helaas in het zuiden van Italië is dit dagelijkse kost. Het is een mixed nest maar omdat ze bij elkaar waren is het hoogstwaarschijnlijk dat het 1 nestje is. Deze 7 hadden geluk. Ze zijn op tijd gevonden en naar onze rescuer gebracht. We denken dat het 1 familie is maar zeker weten doen we dat niet. Er zitten look a like herder mixjes bij en de andere zijn weer zwart met wat wit. Samen met zijn broertjes en zusjes leeft hij nu bij Anna die hen liefdevol verzorgt en groeien ze op tot vrolijke speelse pups.


Hij is een stoere vrolijke pup, een lieve, aanhankelijke pup, die uiteraard nog veel moet leren, net als iedere andere Nederlandse pup.
Hoe leuk is het om straks met hem de training in te zetten.
Hunter zal een fantastische gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen

Hunter komt in februari met zijn familie naar Nederland zodat hij zijn eigen warme mand krijgt.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Hunter komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte!

Meer foto’s van Hunter vind je binnenkort op onze facebook pagina.

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2021/12-24/Hunter/Hunter_puppy-rescue-team-280x.jpg