Harley

Harley puppy rescue team310x534ter adoptie schuin

Harley

Italië
ter adoptie
Geboren: 24-01-2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Onze Harley is 1 van de 3 weesjes die bij Anna zijn. Hij is gevonden langs een hele drukke weg in het centrum van Vibo Valentia. Hij heeft ontzettend veel geluk gehad dat men hem op tijd heeft gevonden en van de straat af heeft gehaald want in Italië wijken ze echt niet uit voor een pup die op de weg loopt. Maar hij zit bij Anna nu en is veilig en kan daar opgroeien tot een gezonde vrolijke pup. Hij heeft het uiterlijk van een border collie maar we weten echt niet wie zijn vader en moeder waren en kan het dus een mix van diverse rassen zijn.

Eind augustus komt Harley naar Nederland en wat zou het fijn zijn als zijn baasje hem hier dan op stond te wachten en hij meteen mee mag naar zijn forever home. 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Harley komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in hem stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Harley vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Harley puppy rescue team280