Gulliver

images/hondjes/2021/10x15/Gulliver_puppy_rescue_team_13.jpgter adoptie schuin

Gulliver

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio juni 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Guiliver zat met zijn broertje en zusjes in een asiel in Vibo Valentia. Helaas gingen zijn broertje en zusje 1 voor 1 dood en bleef hij alleen achter. Daar zat hij dan als kleine uk in een kennel, helemaal in zijn uppie. Met de dag werd hij steeds verdrietiger en eenzamer. Gelukkig werd dit opgemerkt en werd de hulp van Anna ingeroepen of zij nog een plekje vrij had voor hem. Daar zit hij nu sinds een tijdje en met behulp van alle andere pups en volwassen honden is hij nu een vrolijk mannetje. Daarom is het tijd dat we ook hem naar Nederland gaan halen en voor hem een fijn warm mandje gaan zoeken. Ben je op zoek naar een leuk gezinsmaatje, wandelmaatje en knuffelmaatje, dan is Guiliver zeker een hondje dat bij jullie gezin past.

 
De ouders van deze pup zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.
 
De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.
 
Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,

Reggy Puppy rescue team Collage