Gijsje

images/hondjes/2022/07-18/Gijsje/Gijs_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Gijsje

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2022
Reu
Verblijft in Italië
 

Gijsje is samen met zijn broertje en zusje gedumpt op straat. In een doos met daarop een rooster zodat ze er niet uit konden. Ze zijn inmiddels veilig en wel bij Anna en Dusan waar ze het heel goed doen. Samen met de andere pups die er rond huppelen zetten ze heel de boel op stelten. Het zijn deugnietjes die het heerlijk vinden om de oudere hondjes te plagen en om alle ballen van ze te stelen. Het is een stelletje verzamelaars.

We vermoeden dat het medium maatjes gaan worden eenmaal volwassen, maar zeker weten doen we het niet. Het zijn een stelletje doerakjes bij elkaar die elkaar graag plagen. Het zullen leuke familiehondjes gaan worden die je heel veel liefde gaan geven.

Dit leuke bijzonder nest komt begin augustus naar Nederland toe. Ze zitten nu nog even te genieten van de Italiaanse zon en moeten nog wat groeien voordat ze mogen reizen. Heb je interesse in 1 van deze super leuke pups? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve kereltje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van hem.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Bel of stuur een berichtje en dan kan je al snel knuffelen en spelen met 1 van hen.===================================

  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

 

 

images/hondjes/2022/07-18/Gijsje/Gijs_puppy_rescue_team-560x.jpg