Georgie

georgie534x310ter adoptie schuin

Georgie

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

Georgie is ongeveer 4 maandjes oud en oooooongelooflijk lief en knuffelig. Concetta heeft hem ergens weggehaald waar hij aan de ketting zat. Hij heeft de vacht en kop van golden retriever, maar het lijf en het kontje van een corgie. Het is een ontzettende lieve knuffelaar en is het een vrolijke, speelse pup. Gelukkig heeft hij niks over gehouden van zijn ketting avontuur en geniet hij nu met volle tuigen van zijn vrijheid.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat ze moet wennen aan de iets kleinere ruimtes dan dat ze gewend is. Maar dat komt dat zeker goed.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Georgie komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in hem stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Georgie vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

georgie280