Fredy

fredy 534x310ter adoptie schuin

Fredy

Roemenië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2021
Reu
Verblijft in Roemenië

 

 

Fredy is 4 maandjes oud en komt hij al zeer snel naar Nederland toe. Hij is samen met zijn zusjes gevonden op een verlaten veld in Roemenië. Fredy zal als volwassen hond middelgroot gaan worden, maar zeker weten doen we dat nooit. Hij heeft een zeer lief speels karakter en werd hij samen met zijn zusjes gevonden, in zeer slechte conditie, klein, zwak en uitgehongerd. Maar na een intensieve verzorging met eten, medicijnen en heel veel liefde werden het allemaal prachtige pups klaar voor een nieuwe start in het leven! 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Fredy komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in hem stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Fredy vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

fredy 280