Frankie

images/hondjes/2022/07-06/Frankie/Frankie_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Frankie

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio april 2022
Reu
Verblijft in Italië
 

Heb je nog een plekje over in je shelter wordt er gevraagd en voordat je antwoord kunt geven staat er een man met 4 pups bij je aan de poort en hij weet niet hoe snel hij ze in de armen van onze rescuer moet geven. Nou daar sta je dan met 4 geweldige pups in je armen......De shelter zit bommetje vol op dit moment maar Nee zeggen is geen optie.

Ze zijn heel sociaal en je merkt aan ze dat ze bij mensen thuis opgegroeid zijn. We vermoeden dat het een mix labrador/maremma is maar zeker weten doen we het niet. Het zijn een stelletje doerakjes bij elkaar die elkaar graag plagen. Dit leuke bijzonder nest komt begin augustus naar Nederland toe. Ze zitten nu nog even te genieten van de Italiaanse zon en moeten nog wat groeien voordat ze mogen reizen. Heb je interesse in 1 van deze super leuke pups? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve kereltje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van hem.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor Frankie? Bel of stuur een berichtje en dan kan je al snel knuffelen en spelen met hem.

===================================

  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/07-06/Frankie/Frankie_puppy_rescue_team-560x.jpg