Finn

images/hondjes/2021/12-7/Finn/Finn_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Finn

Italië
Gereserveerd
Geboren: eind september 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

Finn heeft 3 zusjes en zijn ze helaas zonder moederhond gevangen. Deze loopt nog steeds in de straten van Porto Salvo rond. Ze is te schuw en te bang maar we blijven ons best doen om ook haar van de straat te redden. Haar pups die hadden geluk en zijn naar Concetta gebracht waar ze nu te midden van heel veel andere pups opgroeien tot speelse sociale hondjes.

Ze zijn allemaal erg vriendelijk en speels.

Hoe leuk is het om straks met hem op puppycursus te gaan of om heerlijk te wandelen.

Finn zal een fantastische gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt spelen en knuffelen.

Finn komt in Januari met zijn familie naar Nederland zodat hij zijn eigen warme mand krijgt en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte!

Meer foto’s van Finn vind je binnenkort op onze facebook pagina.

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2021/12-7/Finn/Finn_puppy_rescue_team-280x.jpg