Ferrie

images/hondjes/2022/07-06/Ferrie/2-Ferrie_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Ferrie

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2022
Reu
Verblijft in Waalwijk
 


Heb je nog een plekje over in je shelter wordt er gevraagd en voordat je antwoord kunt geven staat er een man met 4 pups bij je aan de poort en hij weet niet hoe snel hij ze in de armen van onze rescuer moet geven. Nou daar sta je dan met 4 geweldige pups in je armen......De shelter zit bommetje vol op dit moment maar Nee zeggen is geen optie.

Ze zijn heel sociaal en je merkt aan ze dat ze bij mensen thuis opgegroeid zijn. We vermoeden dat het een mix labrador/maremma is maar zeker weten doen we het niet. Het zijn een stelletje doerakjes bij elkaar die elkaar graag plagen.

Ferrie is inmiddels in Nederland en went hij al langzaam aan de Nederlandse geluidjes. Hij wordt opgevangen door een liefdevol gastgezin die hem helpt met zijn eerste stapjes in Nederland. Heb je interesse in 1 Ferrie onze super leuke pup? Bel of mail ons en we kijken graag of hij bij jullie past.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve kereltje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van hem.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor Ferrie? Bel of stuur een berichtje en dan kan je al snel knuffelen en spelen met hem.

images/hondjes/2022/07-06/Ferrie/2-Ferrie_puppy_rescue_team-560x.jpg