Fabi

images/hondjes/2021/09-29/Fabi/FaBI_567x378.jpgter adoptie schuin

Fabi

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio juli 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

Deze 3 zusjes zijn geboren bij Concetta in de fabriek. Moeder Frederica werd daar hoogzwanger afgegeven want ze zaten niet te wachten op pups. Een paar dagen later kreeg ze haar pups en zijn deze 3 dames inmiddels klaar om naar Nederland te komen. Ze lopen echt als prinsesjes tussen alle honden en zijn het grappige ondeugende pups. Al met al een vrolijke boel. De moeder is ongeveer 38 cm groot maar omdat we niet weten wie de vader is geweest kunnen we niet zeggen hoe groot deze gaan worden. Het zullen naar alle waarschijnlijkheid kleine midden maat hondjes gaan worden. Ze zijn kortharig net als hun moeder en zijn het echte knuffelkontjes. Momenteel zijn ze ongeveer 26 cm groot en doen ze het super goed bij Concetta.

Wil jij een van deze mooie lieve meisjes adopteren? Stuur dan even een berichtje. Ze moeten nog even wat groeien voordat ze naar Nederland mogen komen, maar eind oktober is het dan voor hun zover. Dan mogen ze hier hun baasje gaan vermaken met hun capriolen. Het zullen fantastische gezinshondjes gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat hun mandje bij jouw??

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Fabi komt naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Fabi vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

 

brownie new 280