Eduardo

Eduardo 310x534gereserveerd 174x19

Eduardo

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Eduardo is bij Concetta opgegroeid en is het huiselijke leventje aardig gewend. Hij is momenteel de grootste pup die er rond loopt en voelt zich ook echt het mannetje in huis. Hij geniet van zijn status. Het is een knuffelkontje en houd van aandacht. Hij is nog niet zindelijk en lopen aan de lijn zal hij ook nog moeten leren maar als je in zijn lieve oogjes kijkt dan heb je dat graag over om dat te doen met hem. Hij zal een middenmaatje gaan worden vermoeden we maar zeker weten doen we dat natuurlijk nooit. Onze mooie zwarte prins zal zijn uiterste best bij je gaan doen en zal al jullie harten doen smelten.

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze meneer geweldig gaan vinden. 

Eduardo komt rond juni naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Eduardo zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina. 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren. 

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Eduardo puppy rescue team 2