Eddy

images/hondjes/2022/01-11/Eddy/Eddy_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Eddy

Italië
Gereserveerd
Geboren: oktober 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

Deze knappe, leuke jongen is onze Eddy!
Een lief en sociaal, vriendelijk hondje van ongeveer een maandje of 6 oud.
Helemaal alleen wandelde hij door het dorp, totdat iemand zich over hem ontfermde en hem naar Concetta bracht. Nu hoeft hij niet meer alleen te slapen, maar mag hij lekker met alle andere pups spelen, rennen en in een warme mand slapen.
We weten helemaal niks over zijn achtergrond, maar schatten in dat hij een middelmaatje gaat worden.
We weten wel dat hij superlief is, graag geaaid en geknuffeld wordt en het goed zal gaan doen in een gezin. 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Ed komt in februari naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Eddy vind je op onze facebookpagina.

De ouders van deze pup zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte!

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2022/01-11/Eddy/Eddy_puppy_rescue_team-280x.jpg