Eagle

images/hondjes/2021/10x15/Brownie_puppy_rescue_team_15x10.pngter adoptie schuin

Eagle

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio juli 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

 

In the middle of nowhere stond een vrouw fruit  te plukken van een boom en hoort opeens een puppy gillen, het duurde even voor ze de pup kon vinden maar uiteindelijk zag ze daar onze kleine huilende Eagle verborgen in de struiken liggen. Echt helemaal alleen aan haar lot over gelaten. Zonder eten of water. Deze lieve mevrouw heeft ze mee genomen en is Eagle bij Anna onder gebracht. Van deze kleine lieverd weten we totaal niets. We weten niet hoe groot ze gaat worden, we weten niet welke rassen erin zitten en we weten niet hoe oud ze precies is. Wel dat het een ontzettende leuke pup is die graag met Bassie en Bonno speelt en dat ze graag de oudere hondjes op het terrein probeert te verleiden om met haar te spelen. 

Eagle komt samen met Bassie en Bonno  binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.
Meer foto’s van Eagle vind je op onze facebookpagina.
 
De ouders van deze pup zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 
 
De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.
 
Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

 

brownie new 280