Dorus

images/hondjes/2022/07-18/Dorus/Dorus_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Dorus

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2022
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Deze lieve pup is samen met zijn broertjes gevonden zonder mama in de buurt. Ze zijn allemaal nog wat onder de indruk van het hele gebeuren maar dat kan ook niet anders. Inmiddels zijn ze al aardig gewend en laten ze zich al goed horen tussen al die andere honden en pups. Ze zijn ondeugend, speels en door het warme weer ook heerlijk luilakjes.

We vermoeden dat het medium maatjes gaan worden eenmaal volwassen, maar zeker weten doen we het niet. Het zijn een stelletje doerakjes bij elkaar die elkaar graag plagen.

Dirkie is de aanvoerder

Denzel de snelste van het nest

Dobey de ontdekker en kleine Dorus vind alles leuk mits hij maar genoeg knuffels krijgt van Anna en of Dusan.

Dit leuke bijzonder nest komt begin augustus naar Nederland toe. Ze zitten nu nog even te genieten van de Italiaanse zon en moeten nog wat groeien voordat ze mogen reizen. Heb je interesse in 1 van deze super leuke pups? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve kereltje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van hem.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Bel of stuur een berichtje en dan kan je al snel knuffelen en spelen met 1 van hen.===================================

  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

  

images/hondjes/2022/07-18/Dorus/Dorus_puppy_rescue_team-560x.jpg