Diana

Diana 310x534gereserveerd 174x19

Diana

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Wat een prachtige pup is Diana. Met haar wat wollige vacht en met oogjes waar je meteen voor valt, is deze kleine dame binnenkort beschikbaar. Ze heeft het uiterlijk van een friese stabij maar is ze toch echt een mix van verschillende rassen. Wat er precies inzit is niet te zeggen, maar het is gewoon een prachtige mooie en lieve pup die graag in de zon ligt maar zoekt ze ook graag de koelte van de schaduw op. Met zoveel pups is het nu nog moeilijk om haar karakter goed te beschrijven. Ze moet zoals elke pup nog veel leren en heeft ze een hoop puppy energie. Hondjes als Diana zijn perfecte wandelmaatjes en gezinshondjes mits ze met geduld, liefde en aandacht de kans krijgt om hier naar toe te groeien.

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze dame geweldig gaan vinden. 

Diana komt rond juni naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Diana zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina. 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren. 

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Diana puppy rescue team 10