Dexx

images/hondjes/2022/05-14/Dexx/Dexx-378x567.jpgter adoptie schuin

Dexx

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio februari/maart 2022
Reu
Verblijft in Italië
 

Dit kleine stoere mannetje is samen met zijn zusjes en broertjes gevonden in een afgelegen gebied, ver van de bewoonde wereld.

We weten helaas vrij weinig van ze. Dus vragen hoe groot gaan ze worden, hebben jullie foto's van de moeder en welk ras zit erin? Nou daar hebben we helaas geen antwoord op. Het zijn echte rescue puppy's die het geluk hadden dat ze op ons pad kwamen.

We gaan goed voor ze zorgen maar ze moeten nog een klein beetje groeien zodat ze in Juni mee mogen met onze puppy bus.==================================

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/05-14/Dexx/Dexx-560.jpg