Desy

images/hondjes/2022/04-14/Desy/Desi_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Desy

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio december 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

 

Desy komt uit een nestje van 7. Haar moeder is een weimaraner en de papa is helaas onbekend. De eigenaar van Desy wilde deze pups niet omdat ze geen volledig ras waren. Maar vaccineren deed hij niet want waarom zou hij? Als gevolg van deze grove nalatigheid zijn de ander 6 helaas overleden. Alleen Desy heeft alle geluk van de wereld gehad en ze loopt nu heerlijk te genieten van haar onbezorgde puppy tijd. Deze vrolijke dame komt in mei naar Nederland. Zoek je een hond die evenwichtig, betrouwbaar, met een ingetoomd temperament, noch zenuwachtig, schuw of agressief is dan is Desy zeker een goede keus. Desy zal een energieke, actieve hond gaan worden en heeft veel beweging en afleiding nodig. Dat kunt u haar geven door met haar te trainen, met haar te fietsen en lange wandelingen te maken. 
Op onze facebookpagina zie je veel meer foto's van Desy.
==================================

Adoptievoorwaarde en kosten

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/04-14/Desy/Desi_puppy_rescue_team-560.jpg