Deso

images/hondjes/2021/10-01/Desa/Desa_puppy_rescue_team_378x567.jpgter adoptie schuin

Deso

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio juni 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Zelden kom je zo’n lieve pup tegen als Deso. Hij is een echte prins en loopt statig langs zijn dienaren ( Anna en Lucinao).

Deso is gevonden met een aantal andere pupjes in een leegstaande woning. Daar worden vaker pupjes gedumpt. Wellicht hopend dat iemand ze redt, en zeer waarschijnlijk door de eigenaar daar neergezet. Aan hun lot overgelaten en bij toeval ontdekt door onze rescuer die er vlakbij woont. Samen met zijn broertjes en zusjes leeft hij nu bij Anna die hen liefdevol verzorgt.

Wil jij een van deze mooie lieve puppy’s adopteren? Stuur dan even een berichtje. Ze moeten nog even wat groeien voordat ze naar Nederland mogen komen, maar eind oktober is het dan voor hun zover. Dan mogen ze hier hun baasje gaan vermaken met hun capriolen. Het zullen fantastische gezinshondjes gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. Wie weet staat hun mandje bij jouw??

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Deso komt naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Deso vind je binnenkort op onze facebookpagina.

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte!

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

 images/hondjes/2021/10-01/Desa/Desa_puppy_rescue_team_280.jpg