Denise

images/hondjes/2021/12-14/Denise/Denise_puppy_rescue_team378x567.jpgter adoptie schuin

Denise

Italië
Gereserveerd
Geboren: eind september 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

Denise is een vrolijke onbezorgde pup die alles goed vind. Er is heel weinig bekend over haar achtergrond helaas.
Ze is zoals gewoonlijk gewoon bij de poort achter gelaten en daar vond onze dierenbeschermster haar dan ook. Ze speelt graag met alle pups op het terrein, is niet bang voor de grote honden en ze rent graag achter een balletje aan.
Ze moet zoals alle pups nog veel leren maar als je op zoek bent naar een leuk wandelmaatje, een speel maatje en vooral een knuffelmaatje, dan is Denise zeker het hondje waar je naar op zoek bent. Ze is ongeveer 4 maandjes oud als ze aankomt in Januari in Nederland. Nu is deze lieve pup nog even aan het genieten van het mooie weer in Italië.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

Meer foto’s van Denise vind je op onze facebookpagina. 

De ouders van deze pup zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Roemenië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2021/12-14/Denise/Denise_puppy_rescue_team280x.jpg