Cody

cody 1168x620 optimizedgereserveerd 174x19

 Cody

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio augustus 2020
Reu
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

 

Cody is samen met zijn broertje, zus en moeder gevonden in de stad van onze rescuer in Italië. Ze zaten daar verstopt onder auto's, wat natuurlijk gevaarlijk is. Lokale mensen hebben ze naar Anna gebracht. Anna heeft ze in huis genomen. Daar worden ze goed verzorgd.
Het zijn heerlijke pups, die ook lekker ondeugend kunnen zijn. Ze hebben een iet wat wollige vacht. Of ze die blijven houden is niet zeker. Ze zijn alle drie verschillend van vacht en zullen ze waarschijnlijk alle 3 uitgroeien tot grote middelmaat hond. Een ideale hond ( als ze volwassen zijn ) om heerlijke lange wandelingen mee te maken.

De adoptiekosten bedragen 375 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig is: € 30,

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

cody reu puppy rescue team 1 optimizedcody reu puppy rescue team 4 optimizedcody reu puppy rescue team 8 optimizedcody reu puppy rescue team 9 optimized