Cinzy

images/hondjes/2022/07-06/Cinzy/Cinzy_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Cinzy

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2022
Teef
Verblijft in Italië
 

Cinzy is samen met Caya en Chicca gevonden bij een rustige weg in de bergen. Ze liepen er met zijn drietjes wat rond te scharrelen op zoek naar water en eten. Toen mensen hun mee namen naar het dorp beneden bleven ze maar kwispelen. Eenmaal bij Anna was het toch wel eng en spannend om zoveel hondjes te horen en zien. Maar gelukkig zijn ze daar inmiddels al overheen en zijn het stoere dames. Cinzy is de kleinste van het nest en we weten niet wat haar afkomst is. Ze heeft nu nog een ietwat wollige puppyvacht en is het de vraag of ze die blijft behouden. Cinzy zal een leuk wandelmaatje gaan worden. Dit leuke bijzondere hondje komt begin augustus naar Nederland toe. Ze zit nu nog even te genieten van de Italiaanse zon en moet nog wat groeien voordat ze mag reizen. Heb je interesse in haar? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Meer foto’s van Cinzy vind je op onze facebook pagina.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

==================================

  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100


Adoptievoorwaarde en kosten

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/07-06/Cinzy/Cinzy_puppy_rescue_team-560x.jpg