Cindi

images/hondjes/2022/05-23/Cindi/Cindi_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Cindi

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2022
Teef
Verblijft in Italië
 

En dan vertellen ze Anna dat er een hond al dagen een hoogzwangere rondloopt ter hoogte van het gemeentehuis. We vragen ons af...hoeveel mensen hebben dit gezien?? En waarom doet niemand iets?? We wisten waar Alice rond liep en Anna heeft haar opgehaald en mee naar huis genomen. Een paar dagen later is Alice bevallen van 4 prachtige pups. Helaas heeft 1 pup het niet overleeft maar deze 3 die er nu vrolijk rondhuppelen doen het super goed. Alice is niet zo’n heel groot hondje en we vermoeden dan ook dat ook haar pups leuke kleine middelmaatjes gaan worden. In juli komen ze in Nederland aan en zijn wij op zoek naar fijne families voor deze doerakjes. 

Meer foto’s van Cindi vind je op onze facebook pagina.
==================================

Adoptievoorwaarde en kosten

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/05-23/Cindi/Cindi_puppy_rescue_team-560.jpg