Chicca

images/hondjes/2022/07-06/Chicca/Chicca_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Chicca

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio april 2022
Teef
Verblijft in Italië
 

 

Chicca is samen met Cinzy en Caya gevonden bij een rustige weg in de bergen. Ze liepen er met zijn drietjes wat rond te scharrelen op zoek naar water en eten. Toen mensen hun mee namen naar het dorp beneden bleven ze maar kwispelen. Eenmaal bij Anna was het toch wel eng en spannend om zoveel hondjes te horen en zien. Maar gelukkig zijn ze daar inmiddels al overheen en zijn het stoere dames. Chicca is bijna zeker wel de echte zus van Cinzy. Ook Cinzy heeft wat van een herdertje weg als is haar bouw veel kleiner en is haar vacht wat wollig op dit moment. We vermoeden dat het een middelmaat dametje gaat worden maar zeker weten doen we dat nooit. Chicca heeft een heel zacht karakter met een heel mooi uiterlijk. Dit leuke bijzondere hondje komt begin augustus naar Nederland toe. Ze zit nu nog even te genieten van de Italiaanse zon en moet nog wat groeien voordat ze mag reizen. Heb je interesse in haar? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Meer foto’s van Chicca vind je op onze facebook pagina.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

==================================

  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100


Adoptievoorwaarde en kosten

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/07-06/Chicca/Chicca_puppy_rescue_team-560x.jpg