Charlie

images/hondjes/2021/10x15/Charlie_puppy_rescue_team_15x10.pngter adoptie schuin

Charlie

Italië
ter adoptie
Geboren: 24-01 2021
Reu
Verblijft in Purmerend

 

Hoe mooi kan een hond zijn..... Nou zo mooi. Maar ook nog lief, knuffelig, sociaal naar mens en hond en rustig.... Dat is Charlie allemaal. Wij weten zeker dat Charlie een fantastisch maatje zal worden, een echt maatje voor het leven.

Charlie lijkt groter op de foto dan hij is. Hij is een middelmaat van 14 kg. en is nu 10 maandjes oud.
Charlie is in Nederland en zit hij in een fantastisch gastgezin in Purmerend. We hebben hem eerst ter adoptie aangeboden maar al snel bleek dat hij wat klachten te hebben. Na meerdere onderzoeken en uiteindelijk een CT-scan bleek hij een ontsteking te hebben bij zijn ruggenwervel. De ontsteking is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan door tekenbeten. Met de juiste medicatie was hij binnen een week de speelse vrolijke lieve pup Charlie zoals we hem kende. En nu is het voor hem de hoogste tijd om op pad te gaan naar zijn eigen familie. Hij heeft een hoop energie, is vriendelijk tegen alle honden die hij tegenkomt tijdens zijn wandelingen en is het een ontzettend lief en grappig manneke. Hij zal zekers je hart veroveren als je hem in het echt ziet want hoeveel foto's we ook van hem nemen...hij komt niet echt tot zijn recht :). Ben je op zoek naar een wandelmaatje met een fantastisch karakter, kom dan zeker even kennis maken met onze Charlie. Charlie loopt heerlijk mee aan de lijn en trekt niet, is sociaal naar anderen honden en vind het heerlijk om te spelen met hond en mens.

We hebben heel veel leuke filmpjes van hem. Wil je die zien dan stuur ons even een whats app en we laten je graag onze Charlie zien.

https://www.youtube.com/watch?v=3t-aS3p6WCo&ab_channel=PuppyRescueTeam

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties chip en kosten gemaakt in Italië bij de dierenarts.

Deze zijn €500,00

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Charlie puppy rescue team 3Charlei puppy rescue team 2Charlei puppy rescue team 1Charlei puppy rescue team 5