Charlie

Charlie 310x534ter adoptie schuin

Charlie

Italië
ter adoptie
Geboren: 24-01 2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Charlie is gered door 2 jonge dames in Vibo Valentia, samen met zijn andere 2 broertjes. Hun moeder is door landeigenaren gedood omdat ze in een wei liep op zoek naar voedsel. De pups raakte in paniek en zijn dagen bij hun moeder blijven rond lopen. Gelukkig zijn de 2 dames gebeld en die hebben ze alle drie opgehaald. Daar zijn ze inmiddels opgegroeid tot vrolijke sociale pups en zijn ze reisklaar en mogen ze naar Nederland vertrekken. Ze zijn iets ouder dan normaal ( 6 maanden) maar dat komt omdat de dames de tijd hebben genomen om ze goed te socialiseren. Het zijn een mix van labradors en worden het grote middenmaat honden. Maar het zijn geweldige gezinshondjes met een super lief karakter. Als u interesse heeft dan zien wij graag uw mail tegemoet en nemen we contact met u op. Een filmpje van Charlie vind je hier:          https://www.youtube.com/watch?v=XNZvYFjCxgA&ab_channel=PuppyRescueTeam

De verdere socialisatie, zindelijkheid begint dan als taak voor u als adoptant. Het is best een taak, en zeker een belangrijke taak.

Het opvoeden van een pup kost zeker een jaar, wil je het goed doen.

Verder praten we hier over een rescue hondje. Het is niet zo dat ze een "rugzakje" heeft, maar de hondjes kunnen dingen nog best spannend vinden. Neem dus alle tijd om dit aan te gaan.

Het leuke is dat buitenlandse honden hoog sensitief zijn, enorm intelligent, dus snel leren.

Al met al, zijn we iedere keer weer trots op hoe hondjes het hier doen.

 

Wij vragen adoptanten met :

Voldoende tijd.

Passie hebben voor een rescue hondje.

Houden van lange wandelingen

Geduld.

 

Belangstellenden die ons een mail sturen krijgen voorrang op de telefonische screening.

Daarin graag uw motivatie, woon- en werkomstandigheden. Wij van Stg. Puppy Rescue Team, bestaan uit een sterk team mensen met ervaring op het gebied van het plaatsen van de juiste hond bij de juiste adoptant.

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties chip en kosten gemaakt in Italië bij de dierenarts.

Deze zijn €450,- en €50,- voor een speciale veiligheidstuig, halsband en belijning (verplicht).

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Charlie puppy rescue team 3