Catharina

Catharina 534x310ter adoptie schuin

Catharina

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

 

Catharina is ongeveer 4 maandjes oud en komt zij al zeer snel naar Nederland toe. Zij is

gevonden op een drukke weg in Italië. Ze was sterk vermagerd, zwaar ondervoed en in een zeer slechte conditie. Klein, zwak en uitgehongerd kwam ze op ons pad. We hadden wel gehoopt maar niet verwacht dat deze kleine lieve speelse pup het zou gaan redden maar dankzij de liefdevolle verzorging van Concetta is het een sterke gezonde pup geworden en is het nu haar beurt voor een plaatsje in onze rescue bus en is ze klaar voor een nieuwe start in het leven!

Catharina zal als volwassen hond middelgroot gaan worden, maar zeker weten doen we dat nooit.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat zij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die zij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Ze heeft al zoveel overwonnen dat dit het gemakkelijkste deel van haar leventje gaat worden.

Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Catharina komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in haar stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Catharina vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Catharina puppy rescue team 280