Buddy

images/hondjes/2022/04-19/Buddy/Buddy-378x567.jpgter adoptie schuin

Buddy

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio januari 2022
Reu
Verblijft in Italië
 

Buddy is samen met zijn broer en zusjes bij Anna gebracht omdat het baasje zich niet langer wilde ontfermen over dit nestje. De moederhond is bekend maar helaas hebben we daar geen foto ‘s van. Zij is ongeveer 42 cm groot en we denken dat deze pups ook dat formaat gaan halen. Buddy komt in mei naar Nederland toe en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. Hij valt op door zijn zwart wit koppie en zijn glimlach. Deze speelse pup rent graag achter een balletje aan en vind hij een siësta op zijn tijd ook heel prettig. Meer foto’s van Buddy vind je op onze facebook pagina.

==================================

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts

 

images/hondjes/2022/04-19/Buddy/Buddy-560.jpg