Brownie

brownie new 534x310ter adoptie schuin

Brownie

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

 

Soms komt er een rescue pup voorbij waar je helemaalvoor smelt. Brownie is zo’n rescue puppy. Moeder Inge werd met haar 2 pups gedumpt bij Concetta. En toen we Brownie zagen waren we meteen verliefd. Het is zo’n lief aanhankelijke pup dat meteen op je af rent en op je schoot wil liggen. Echter mis ze een oogje. Haar rechteroog heeft zich of nooit goed ontwikkeld of is al op zeer jonge leeftijd beschadigd geraakt waardoor het afgestorven is. We zien niks wat op een oogje moet lijken in haar rechter oogkas. Het is een beetje een raar gezicht om te zien en ik denk eenmaal in Nederland dat een dierenarts zal besluiten om het dicht te maken zodat er geen infecties in kunnen komen. De dierenartsen in Italië laten het liever zo want een pup zoals Brownie schrijven ze daar gewoon af en laten ze het liefste inslapen omdat ze een oog mist. Iets wat wij ons echt niet voor kunnen stellen. Zelf heeft deze speelse dame er totaal geen last van en kan ze goed overweg met 1 goed werkend oog.

 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin en dat ze moet wennen aan de iets kleinere ruimtes dan dat ze gewend is. Maar dat komt dat zeker goed.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Brownie komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in haar stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord).

 Meer foto’s van Brownie vind je op onze facebookpagina. Ze is super snel en wat het heel lastig om haar goed op de foto te krijgen. Maar of facebook vind je verschillende foto’s die een idee geven hoe ze eruit ziet.

 De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

 Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

brownie new 280