Britta

Britta 310x534gereserveerd 174x19

Britta

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio maart 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar/zijn draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

(naam hond) komt binnenkort naar Nederland en is zij/hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van (naam hond) zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Britta 1