Boyke

images/hondjes/2021/10-01/Boyke/Boyke_puppy_rescue_team_378x567.jpgter adoptie schuin

Boyke

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio juni 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Boyke wat een geweldig koppie heeft dit kereltje. Ook wij vragen ons af, welke hondenrassen zitten hier allemaal in..

Maar ach dat maakt het juist ook zo leuk, je hebt altijd een uniek hondje, zeggen wij altijd. Boyke is gevonden met een aantal andere pupjes in een leegstaande woning. Daar worden vaker pupjes gedumpt. Wellicht hopend dat iemand ze redt, en zeer waarschijnlijk door de eigenaar daar neergezet. Aan hun lot overgelaten en bij toeval ontdekt door onze rescuer die er vlakbij woont. Samen met zijn broertje en zusjes leeft hij nu bij Anna die hen liefdevol verzorgt. Hij is een stoere vrolijke pup, een lieve, aanhankelijke pup, die uiteraard nog veel moet leren, net als iedere andere Nederlandse pup.

Hoe leuk is het om straks met hem de training in te zetten.

Boyke zal een fantastische gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen

Boyke komt in oktober met zijn familie naar Nederland zodat hij zijn eigen warme mand krijgt.

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Boyke komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte!

Meer foto’s van Boyke vind je binnenkort op onze facebook pagina.

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

 images/hondjes/2021/10-01/Boyke/Boyke_puppy_rescue_team_280.jpg