Bink

Bink 534x310gereserveerd 174x19

Bink

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Reu
Verblijft in Italië

 

Ook Bink is gevonden in de straten van Vibo Marina. Ze liepen met een klein roedeltje rond en we denken dat het familie van elkaar is maar zeker weten doen we dat niet. Pups blijven tot een bepaalde leeftijd bij elkaar en dan scheiden hun wegen. Bink is samen met Boefje en Biko gevonden terwijl ze op zoek waren naar water en voedsel. Ook zij zijn naar Concetta gebracht, 1 van onze rescuers in Italië. Daar krijgen de kleine heertjes alle zorg die zij nodig hebben.

Inmiddels zijn deze 3 ook ongeveer 3 maanden oud en zijn het een stelletje boefjes samen. Ze spelen met iedereen en zijn het levendige puppy’s. Ze zijn vol streken en rennen het liefst heel de dag op het terrein van Concetta.

Bink zal perfect in een gezin met kinderen passen. Uiteraard moet het hele gezin beseffen dat het om een rescue pup gaat, en dat ook deze pup even tijd nodig heeft om zijn draai te vinden binnen het gezin.

Bink komt begin mei naar Nederland en is hij .gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Meer foto’s van Bink zijn te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

De adoptiekosten bedragen € 450,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligheidstuig, inclusief halsband en Y lijn zijn: € 45,- 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-