Bibi

Bibi 310x534gereserveerd 174x19

Bibi

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

 

BiBi is als enigste gevondn door mensen die in het bos aan het wandelen waren. Ze hebben haar mee genomen en toen naar Concetta gebracht met de vraag of zij dit hondje wilde helpen. Ze hebben haar daar toen achter gelaten maar ze vinden het zo zielig allemaal dat ze elk weekend weer door hun wordt opgehaald om mee te draaien in hun gezin. Ze maakt ook elk weekend heerlijke wandelingen met hun en leert al netjes om te volgen en aan de lijn te lopen. Bibi is een hele zachtaardige hond maar vergis je niet in haar uiterlijk want dit zal eenmaal volwassen een grote dame zijn!

Onze mooie lieve BiBi met haar sprekende oogjes zal haar uiterste best bij je gaan doen en zal al jullie harten doen smelten.

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

BiBi komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van BiBi zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Bibi puppy rescue team 2