Bianca

Bianca 310x534ter adoptie schuin

Bianca

Italië
ter adoptie
Geboren: medio januari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Hondjes zoals Bianca komen we vaak tegen in Italië. Ze lijken een beetje op een langharige labrador gekruist met een ander ras. Van Bianca weten we niet hoe oud zij is, waar zij vandaan komt, weten we niet hoe groot of klein zij gaat worden maar we weten wel dat ook zij een kans verdiend op een beter leventje in Nederland. We schatten haar als een middelmaatje in. Maar zeker weten doen we dat nooit. Het is een speelse vrolijke dame die met iedereen goed overweg kan. Met zoveel pups is het nu nog moeilijk om haar karakter goed te beschrijven. Maar zoals elke pup moet ze nog veel leren en heeft ze een hoop puppy energie. Hondjes als Bianca zijn perfecte wandelmaatje en gezinshondjes mits ze met geduld, liefde en aandacht de kans krijgt om hier naar toe te groeien.

Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier haar draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed.

Bianca komt rond juni naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Bianca zijn binnenkort te vinden op onze facebookpagina.

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Bianca puppy rescue team 3