Bexter

images/hondjes/2021/12-24/Bexter/Bexter_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Bexter

Italië
Gereserveerd
Geboren: eind september 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

Bexter is gevonden met 6 andere pups. Dit zijn de echte rescue pups. Toen ze ze naar Anna brachten zaten ze vol met wondjes, ontstekingen, schimmel en oor en oog infecties. Met de liefdevolle verzorging van Anna en Luciano zijn ze er inmiddels helemaal bovenop gekomen. Ze zijn van alle infecties af, hebben weer een prachtige vacht en zijn ze helemaal gezond en mogen ze daarom in februari naar Nederland komen. Het zijn fantastische pups alle 7 en zijn ze al die tijd bij Anna en Luciano in huis geweest en groeien ze daar op tot leuke sociale hondjes. Het is een gemixt nest. Bexter valt op doordat hij het een mix is van o.a. een labrador. Het zachter karakter in ieder geval. Het is een lieve aanhankelijke pup die knuffelen, spelen en slapen helemaal geweldig vind. Hoe leuk is het om straks met hem naar een puppy cursus te gaan.

Bexter zal een fantastische gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. 

Bexter komt in Februari met haar familie naar Nederland zodat hij zijn eigen warme mand krijgt. 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

Bexter komt binnenkort naar Nederland en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 

Meer foto’s van Bexter vind je op onze facebook pagina. 

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

 

images/hondjes/2021/12-24/Bexter/Bexter_puppy_rescue_team-280.jpg