Benjy

Benjy 584x620gereserveerd 174x19

Benjy

Italië
Gereserveerd 
Geboren: medio september 2020
Reu
Verblijft in Italië, Vibo Valentia

 

Benjy is samen gevonden met zijn broertje Dillon en zusje Libby. Ze zijn gevonden op een braakliggend terrein. We weten niet zeker of het familie van elkaar is maar met zijn drietjes liepen ze daar rond op zoek naar eten en drinken. De plek waar ze gevonden zijn is langs een rustige binnenweg die naar de opvang van Concetta leid. We vermoeden daarom dan ook dat ze daarom op die plek gedumpt zijn. Het zijn 3 hele totale hondjes maar dat is niet ongebruikelijk in een nestje. Het zijn vrolijke rakkertjes en op het terrein van Concetta is het momenteel een drukke vrolijke boel met al die pups die er nu rond lopen.

Zodra ze rond de 15 weken oud zijn gaan we ze naar Nederland halen. We weten helemaal niks van hun achtergrond…wat voor soort ras cq kruisingen erin zitten en wat hun formaat gaat worden als ze volwassen zijn. Deze pups schatten we heden ( 06-12-2002) rond de 9 weken maar ze kunnen met gemak iets jonger of ouder zijn. We weten het gewoon niet. We vermoeden we dat het een middelmaat hond gaat worden, maar ook dit is weer niet met enige zekerheid te vertellen. Wel weten we dat het geweldige gezinshondjes gaan worden waar men heerlijk mee kan knuffelen, spelen en wandelen.

De adoptiekosten bedragen 450 euro, Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, verplicht is om een veiligheidstuig bij ons aan te schaffen.

De kosten van het veiligsheidstuig, inclusief halband en Y lijn: € 45,-

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

.

Benjy puppy rescue team 1