Bella

Bella 310x534gereserveerd 174x19

Bella

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio februari 2021
Teefje
Verblijft in Italië

 

Met zijn drietjes zaten ze in een groen winkelmandje bij de poort bij Anna. Ze zijn daar in de nacht door iemand achter gelaten. Toen Anna ze in de ochtend vond was er 1 pup al slecht aan toe door onderkoeling en dat kleintje heeft het helaas niet gered. Voor Billy en Bella kwam de hulp gelukkig wel op tijd en zijn het 2 boefjes bij elkaar. Ze zijn nog niet veel drukte gewend en zullen ze eenmaal in Nederland aan vele geluidjes moeten gaan wennen. Onze ervaring is dat dit altijd wel goed komt met genoeg geduld, aandacht en liefde. Onze pups zijn geen kant en klare pups, ze hebben altijd even de tijd nodig om te wennen aan hun nieuwe leventje. Schaf geen hond aan omdat u nu veel tijd heeft vanwege de corona of omdat uw kinderen het zo graag willen...een pup is niet voor even maar voor heel zijn leven.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgen om een fijn gezinshondje te worden.

Meer foto’s van Bella zijn te vinden op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn.Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/haar veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Bella puppy rescue team 5