Bassie

images/hondjes/2021/10x15/011.Bassie_puppy_rescue_team_7.jpgter adoptie schuin

Bassie

Italië
Gereserveerd
Geboren: medio juli 2021
Reu
Verblijft in Italië
 

 

Hoe bijzonder zijn deze rescue pups

Een dame zag dat in een auto voor haar er iets uitgegooid werd. Ze stopte en tot haar grootste verbazing zag ze twee levende witte pups. Onze Bassie en Bonno.  Ze belde meteen een dame, die Anna kende en vroeg of Anna voor hun wilde zorgen. Nou en daar zitten ze dus nu veilig en wel, bij te komen van dit ongelofelijke avontuur. Ze hebben er gelukkig niets aan over gehouden en zijn het speelse rakkers die graag met de andere pups ravotten.

Ze zijn een mix met een Maremmen en we weten niet zeker of ze 100% Maremmen zijn.

Een volwassen maremmen hond is een grote, stevige hond, met een halflange, witte vacht. Hij heeft een majestueus en gedistingeerd uiterlijk. Reuen worden 65-73 cm en wegen zo’n 40-45kg; teven worden 60-68 cm en wegen 35-40 kg.

Nu zijn het nog kleine bolletjes wol maar voor deze pups zoeken we dan ook wat meer ervaren baasjes.

Bassie en Bonno komen binnenkort naar Nederland en zijn zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Meer foto’s van Bassie en Bonno vind je op onze facebookpagina.

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Reggy Puppy rescue team Collage