Bart

images/hondjes/2022/02-26/Bart/Bart_puppy_rescue_team_378x567.jpgter adoptie schuin

Bart

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio januari 2022
Reu
Verblijft in Nederland
 

Bart is een ontzettend lieve, actieve en aanhankelijke pup.
Hij houd er van om lekker bij je te komen knuffelen en ligt dan ook het liefste de hele dag naast je.
Hij houd van rennen en spelen maar vind het buiten de tuin af en toe nog spannend. Hier kijkt hij dan nog het liefst de kat uit de boom. Maar zodra hij de route kent vind hij wandelen geweldig. Bart is erg avontuurlijk en gaat echt op ontdekkingstocht.
Andere honden vind hij nog wat spannend. Hij heeft dan echt de tijd nodig om ze te leren kennen. Maar zodra het ijs gebroken is wil hij alleen maar spelen.
Bart is zindelijk. Maar door de spanning vind hij het lastig om aan de lijn zijn behoefte te doen. En tot nu toe doet hij het veel in de tuin omdat dat nog zijn veiligste plekje is. Wil je Bart ontmoeten, dat kan want hij is al in Nederland.  Dan zien we graag uw reactie tegemoet.

==================================

Adoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts

 

images/hondjes/2022/04-19/Buddy/Buddy-560.jpg