Babette

babette534x310ter adoptie schuin

Babette

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio april 2021
Teef
Verblijft in Italië
 

Moeder Inge werd met haar 2 pups gedumpt bij Concetta. Babette is een prachtige pup met opstaande oren. Het is een speelse lieve dame die graag over het terrein rent samen met haar zusje Brownie. Ze passen zich goed aan in de groep pups waar ze bij zitten en is Babette een vrolijke vriendelijk pup.Uiteraard moet men beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin. Maar dat komt dat zeker goed. Samen op puppy cursus zal deze lieverd geweldig gaan vinden.

Wij vragen dan ook aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat zij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden.

Babette komt binnenkort naar Nederland en is zij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

Heb je interesse in haar stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je wat over jezelf verteld, je woon- en werksituatie en je gegevens vermeld en aangeeft waarom je zo graag deze pup zou willen.

(kijk ook in je spambox voor ons antwoord). 

Meer foto’s van Babette vind je op onze facebookpagina. 

De adoptiekosten bedragen € 495,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om. 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,- 

Schaf geen puppy aan omdat alleen de kinderen het zo graag willen. Het is een enorme commitment voor jaren.

babette 280