Giana

images/hondjes/2022/08-31/Arthur/Arthur_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Giana

Italië
Ter adoptie
Geboren: mei 2022
Teef
Verblijft in Italië,  Vibo Valentia
 

 

Giana heeft qua uiterlijk wat weg van een herder mixje, maar we weten dat nooit zeker. Zij is relaxt maar kijkt ook wel de kat uit de boom. Het is een pup die heel snel alles oppikt en voor haar zijn we op zoek naar een actieve baas want stil zitten is niet echt haar hobby. Mocht zij ook echt het karakter van een mix herder gaan krijgen dan heeft zij wel een stabiele basis nodig en is het geen pup voor een familie zonder ervaring. Genoeg energie, heel enthousiast en heel leergierig zijn de trefwoorden van Giana.

Deze puppy's dwaalden over straat en volgden hun moeder en liepen het risico overreden te worden. Helaas werd 1 van de 7 pups overreden en zijn ze met zijn 6jes.

Een vrijwilliger haalde ze op en kwam in contact met een dame die aanbood ze te houden tot ze volledig gevaccineerd waren. Deze puppy's zijn erg intelligent, ze houden ervan als het warm is om te baden, zelfs in het kleinste bad. Alle puppy's werden na de vaccinatieprocedure overgebracht naar opvangcentrum L’Oasi di Carla waar ze nu zitten en hopen op een warme mand in Nederland.

Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups? Heb je interesse in deze lieve rescue pup? Bel of mail ons en we laten je graag wat filmpjes zien.

Filmpjes van dit stoere, grappige en lieve dametje sturen we je graag toe via Whats App en op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke foto’s van haar.

https://www.facebook.com/zwerfhondjes

===================================

* bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100,00

 

 

images/hondjes/2022/08-31/Arthur/Arthur_puppy_rescue_team-560x.jpg