Alba

images/hondjes/2022/05-14/Alba/Alba_puppy_rescue_team_378x567.jpgter adoptie schuin

Alba

Italië
Ter adoptie
Geboren: medio maart 2022
Teef
Verblijft in Italië
 

Alba en Chiara en komen uit een nestje van 6. Ze waren echter zo klein dat ze allen nog flesvoeding moesten hebben, wat inhoud om de 2 a 3 uur voeden. Omdat dit best wel pittig is hebben ze het nestje onder 3 rescuers verdeeld. Drie van deze mooie lieve pups zitten bij onze rescuers. Het worden middenmaat hondjes en hebben ze een beetje een Border look. Ze zijn speels, lief maar hebben ook al wel een karaktertje.

Hou je van wandelen, spelen en actief bezig te zijn met je pup? Dan zijn deze dames zeker een goede match. Ze zullen je hart stelen en na wat opvoeding zijn het echt geweldige gezinsmaatjes. Deze mooie dames komen in Juli naar Nederland toe.

Op onze facebook pagina zie je veel meer foto's van Alba.

==================================Adoptievoorwaarde en kostenAdoptiekosten: €500,00 / Dit dekt:

  • vaccinaties (incl. rabiës vaccinatie)
  • microchip / EU paspoort
  • voedsel / verzorging in het Shelter
  • transportkosten Italië - Nederland
  • veiligheidstuig & halsband & Y-lijn
  • bij definitieve reservering geldt een aanbetaling van €100

De veiligheidstuig & halsband en & Y-lijn

De verschrikkelijke verhalen van een ontsnapte pup/hond zijn er teveel. De pup wordt uit een voor hun vertrouwde omgeving gehaald. De lange reis en nieuwe prikkels zorgen ervoor dat ze vaak kiezen om te vluchten. Dit willen wij voorkomen en stellen dit verplicht. Bij aankomst krijgen de pups dit om en worden dan aan u overhandigd. Laat ze eerst tot rust komen en wennen. Het trainen begint in een veilig harnas.

Bijkomende kosten door nieuwe wetgeving EU (verplicht)

Sinds 1 november 2021 is de nieuwe wetgeving van kracht. In het kort houdt dit in dat alle huisdieren (geldt voor in en buiten Nederland) geregistreerd moeten worden middels het Traces systeem.

Uw hond zal op uw naam geregistreerd worden in dit systeem en uw als eigenaar krijgt een UBN nummer. Dit kan worden aangevraagd met uw DigiD op www.RVO.nl

De kosten zijn €19,00 Uw huisdier en zijn chip moet binnen 2 weken na aankomst geregistreerd worden door uw dierenarts.

 

images/hondjes/2022/05-14/Alba/Alba_puppy_rescue_team-560x.jpg