Achim

images/hondjes/2021/12-7/Achim/Achim_puppy_rescue_team-378x567.jpgter adoptie schuin

Achim

Roemenië
Gereserveerd
Geboren: eind september 2021
Reu
Verblijft in Roemenië
 

Achim heeft een mooie witte vacht en heeft hij alleen wat kleur op zijn koppie. Hij is een stoere vrolijke pup, een lieve, aanhankelijke pup, die uiteraard nog veel moet leren, net als iedere andere Nederlandse pup. Maar zeker weten dat hij heel leergierig is en graag voor je de ballen terug gaat brengen. Hij valt op door zijn trouwe blik in zijn oogjes en zijn mooie witte vacht. Achim gaat een fijn gezinshondje worden waar je mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. 

Onze rescuers voeren meestal honden in het een gebied waar er loslopende honden lopen en op een dag toen ze de honden riepen, kwamen er heel veel puppy's naar hun toe gerend voor eten. ze waren allemaal uitgehongerd en mager, arbeiders in het gebied zeiden dat iemand hen onlangs in een zak had achtergelaten en dat ze dag na dag, uur na uur probeerde te overleven tussen vrachtwagens en grote honden die ze nooit lieten eten. Ze zijn meteen meegenomen door Ramona en Codrut en zijn nu veilig op hun terrein waar ze nu goed verzorgd worden. Waarschijnlijk zijn ze 3,5 maand oud, worden ze waarschijnlijke ongeveer 45/47 cm. Ze zijn allemaal erg vriendelijk en speels, met kinderen, mensen, andere honden. Samen met zijn broertje en zusjes leeft hij nu bij Ramona die hen liefdevol verzorgt. Wie weet staat zijn mandje bij jouw?? 

Hoe leuk is het om straks met hem op puppycursus te gaan.

Achim zal een fantastische gezinshondje gaan worden waar je heerlijk mee kunt wandelen, spelen en knuffelen. 

Achim komt in Januari met zijn familie naar Nederland zodat hij zijn eigen warme mand krijgt en is hij gechipt, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort. 

Men moet beseffen dat deze pup even tijd nodig heeft om hier zijn draai te vinden binnen het gezin en dat hij moet wennen aan de vreemde geluiden en geuren die hij niet gewend is. Maar dat komt dat zeker goed. Wij vragen aan onze adoptanten veel tijd en geduld, zodat hij alle tijd krijgt om een fijn gezinshondje te worden. 

De ouders van deze pups zijn onbekend, daarom kunnen we geen inschatting of garantie geven over de verwachte schofthoogte! 

Meer foto’s van Achim vind je binnenkort op onze facebook pagina. 

De adoptiekosten bedragen € 500,00 euro. Dit bedrag dekt de kosten van de verzorging, het voedsel, de kosten van de dierenarts voor onderzoek en de vaccinatieronden (incl. de rabiësvaccinatie), de microchip, de opmaak van reisdocumenten (waaronder het Europees paspoort) alsook de reis vanuit Italië naar Nederland en een veiligheidstuig, halsband en Y lijn. Wij willen graag ontsnappingen voorkomen van de puppy’s die wij bemiddeld hebben. Ons beleid is daarom dat elke adoptant die een pup via ons adopteert, de pup niet mee krijgt zonder zijn/zijn veiligheidstuig om.

 

images/hondjes/2021/12-7/Achim/Achim_puppy_rescue_team280x.jpg