Chauffeurs/chauffeuses gezocht.

 

  bus

 

Het transport van de honden vanuit Italië gebeurd door onze vrijwilligers van Stichting Puppy Rescue Team.

Stichting Puppy Rescue Team heeft een eigen bus, welke helemaal is ingericht met ruime vaste kennels, waar de honden comfortabel in kunnen reizen. Puppy Rescue Transport is een NVWA en RDW gecertificeerd transportbedrijf  Op elke trip zitten twee chauffeurs. Een chauffeur rijd, de andere verzorgd de honden en men wisselt elkaar daarin af.

De bus is van binnen helemaal open en daardoor staan de chauffeurs continu in direct contact met de honden en houden ze de gehele reis in de gaten. De honden worden continu verschoond, er wordt gezorgd dat ze voldoende water hebben en krijgen lekkere snacks en aandacht.

Maar ook in Italië zelf doen de chauffeurs een hoop. Zij helpen de rescuers in de opvang bij de honden, met schoonmaken en kennels bouwen, klussen soms en geven vooral de hondjes heel veel knuffels. Zij brengen de gedoneerde spullen bij de rescuers, gaan soms met de honden naar de dierenarts. Van alles doen zij en dit kan per rit verschillen.

Daarnaast wordt er uiteraard ook naar de hondjes gekeken en worden er heel veel foto’s gemaakt.

Wij zijn nog steeds opzoek naar mensen, om onze groep vrijwilligers uit te breiden, die mee willen gaan als chauffeur.

Ben je niet bang om vies te worden, vind je lange autoritten leuk en heb je vooral veel liefde en affiniteit voor en met honden, meld je dan aan via ons contactformulier/e-mail.
Wie weet zit jij straks op een rit naar Italië en kan je onze geweldige en lieve rescuers in Italië ontmoeten, genieten van hun zelfgebakken pizza’s en vooral heel veel hondjes helpen.

images/bus-2022/bus3.pngimages/bus-2022/bus4.png images/bus-2022/bus5.png