huis groen naarStartPagina transparant

 

Toppertje

 

 

Dieselpuppy rescue team 378x567   Diesel

Diesel is gevonden op straat. Deze vrolijke pup liep daar in zijn eentje rond en was op zoek naar wat menselijke warmte en aandacht. Zich van geen gevaar bewust, niet bang maar juist heel dapper liep hij tegen een vriendelijke dame aan die hem mee naar huis nam. Ze kon hem echter houden en heeft aan Anna gevraagd of ze een goed warm huisje voor hem wilde gaan zoeken want dat is wat hij verdiend. En zo kwam hij bij Anna en mag Diesel in November mee naar Nederland om hier de warmte en veiligheid te voelen van zijn eigen familie.

Helaas weten we niks maar dan ook niks van zijn achtergrond. We vermoeden dat hij gedumpt is en dat hij nog niet zo heel lang buiten op straat liep. Hij is een stoere pup die graag met de andere pups dolt maar hij kan ook intens genieten van zijn middagdutje. Hoe groot hij gaat worden is nog een grote vraag. Maar maakt dat iets uit? Heb je zin in samen wandelen en samen ook heerlijk op de bank hangen? Nou misschien is dan Diesel het maatje wat je zoekt.

 Heb je interesse in deze lieve rescue pup? Heb jij een plekje in je ❤ en huis voor 1 van onze rescue pups?

Deze kleine lieverd komt in november naar Nederland en zoeken we een fijn warm mandje voor hem. Denk je dat dat bij jullie staat? Bel: 06 23 168 188, mail of whats app ons en we vertellen je graag meer over hem.

      

Macie

Macie zat in een shelter in Italië waar ze steeds meer weg kwijnde. Ze was er doodongelukkig. Toen onze rescuer hoorde dat zij daar zat heeft ze haar daar meteen weg gehaald want zo’n shelter is geen plek voor een pup. Er was helaas geen moederhond bij haar en ook geen broertjes en/of zusjes. Onze Macie was helemaal alleen. Ze fleurt nu helemaal op bij Anna en Deewi en Joosje zijn haar grootste vriendinnen. Het zijn net de vrouwelijke versie van de 3 musketiers. Waar je Deewi ziet, daar zie je ook de andere 2 dametjes. Een ontzettende lieve pup met een heel stoer uiterlijk. Ook zij komt begin november naar Nederland toe om iemand hier heel gelukkig te gaan maken.

  01.Zepp_puppy_rescue_team.nl567x378.jpg