huis groen naarStartPagina transparant

 

Anna 

Hulp voor alle hondjes die bij Anna zitten.
UPDATE
De 6 pupjes doen het super goed. Ze krijgen elke dag hun flesjes melk en komen ook allemaal aan. De melk slaat aan. Anna en Dusan zijn er superdruk mee want 6 pups die om de 2 à 3 uur een flesje moeten hebben is een hoop werk. Zet daarbij nog eens 30 andere pups erbij die ook aandacht willen, dan nog ongeveer 25 volwassen honden....nou je snapt wel dat die dagen daar heel snel om zijn en ze beide moe zijn. Dus aub deel ons bericht en blijf doneren totdat we het bedrag hebben gehaald van € 5000,00.
 
Tot nu toe is er via de website € 190,00 euro gedoneerd
Via de tikkies is er € 215,00 euro gedoneerd
Getfunded staat de teller op 665,00 euro.
Een sponsor heeft € 115,00 euro gedoneerd zodat we nu over de magische grens van € 1000,00 euro hebben gehaald met een tussenstand nu van € 1185,00
 
Dank jullie wel allemaal...we zijn op de goede weg!😍 De banden en de lampjes hebben we, nu nog de rest van de auto!
Blijf dit aub delen want we zijn op de goede weg maar we zijn er nog niet.
Hulp voor alle hondjes die bij Anna zitten.
Anna kreeg een noodoproep dat er pups langs een gevaarlijke weg liepen. Dusan is meteen in zijn auto gestapt om ze te gaan zoeken. Gelukkig vond hij ze al vrij snel en kon hij Anna geruststellen dat ze veilig waren en dat hij onderweg naar huis was.
Maar toen sloeg het noodlot toe, zijn auto hield er opeens mee op. Op een landweggetje ver van de bewoonde wereld vandaan, begaf de motor het. Na wat telefoontjes over en weer kwam er na een paar uur een takelwagen die de auto naar huis bracht (met pups onboard).
Zonder auto kunnen ze niet. Regelmatig moeten ze naar de dierenarts en soms met spoed omdat er een pup of hond doodziek is en elke minuut telt. Dit is een ware nachtmerrie voor ze. Geld om een nieuwe auto te kopen is er niet, geld om de motor te laten maken is er niet want elke euro gaat naar de hondjes toe. Ze kunnen niet zonder een auto!
Daarom hebben ze heel hard onze hulp nodig. We moeten ze weer snel mobiel zien te krijgen, hoe dan ook. We kunnen ze nu niet in de steek laten want al die hondjes en de rescue pups rekenen op ons. Ze hebben medische zorg nodig en dat is nu gewoon niet bereikbaar. We vragen dan ook iedereen die onze pagina volgt, iedereen die ook maar iets kan betekenen, hulp voor alle hondjes die bij Anna zitten. We proberen om € 5000,00 te halen.
Elke euro telt!
Doneren kan via:
 
 
In de Zuidelijke regio Calabrië in de voet van Italië heerst veel (zwerf)hondenleed. Een klein groepje dierenbeschermers is hier dagelijks actief om de dieren in nood te helpen waaronder Anna en Dusan, een Italiaanse stel die meerdere honden opvangt en verzorgt op hun terrein.
Delen is lief 😻
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               puppys in nood puppy rescue team

 

Auto Dusan