Puppy rescue team paw

Donatie

hondjes

Lieve mensen,

Steun ons door aankopen te doen via Sponsorkliks! Wij kunnen met uw sponsering het verschil maken voor de rescue pups in Italië.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

In de Zuidelijke regio Calabrië in de voet van Italië bevinden zich veel zwerfhonden.
Het leed onder hen is groot. Een klein groepje dierenbeschermers is hier dagelijks actief om de dieren in nood te helpen. Onder hen is Anna Slniecko, een vrouw die samen met haar echtgenoot tientallen zwerfhonden opvangt in en om haar huis. De honden worden hier goed verzorgd en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben.
Helaas heeft de lokale bevolking geen interesse in zwerfhonden en al helemaal niet in het adopteren van deze dieren.
Om deze reden worden hier in Nederland baasjes voor ze gezocht.

Stichting Puppy Rescue Team werkt sinds 2018 samen met Anna.
De stichting plaatst jaarlijks ongeveer 100 pups in Nederlandse gezinnen en doet dit op een verantwoorde wijze. Volgens de strenge eisen van de NVWA, die verantwoordelijk is voor de import van dieren naar Nederland.

 

 

 

 

landkaart

 

Er is veel vraag naar de honden/pups van Anna en regelmatig vinden er transporten plaats vanuit Zuid-Italië naar Nederland. Helaas zijn deze organisaties niet altijd even betrouwbaar.
Stichting Puppy Rescue Team heeft daarom besloten in de toekomst zelf zorg te dragen voor het vervoer van haar honden. Het plan is ontstaan om een bus aan te schaffen en deze geschikt te maken voor het vervoer van de dieren.
Hier komt nogal wat bij kijken, denk aan het inbouwen van speciale kennels, het aanbrengen van dakventilatie en airco, een anti slipvloer, verlichting in de bus en de keuring van de bus door het RDW.

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons willen helpen met het realiseren van deze bus. 

Puppy Rescue Bus

De geschatte kosten zijn: € 8000,00   Ieder bedrag is welkom.  Uiteraard willen wij iets terugdoen in de vorm van het plaatsen van uw

(bedrijfs)naam op onze Wall off Sponsors en op onze website.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Wil je ons sponsoren voor de transportbus Puppy Rescue Team

https://tikkie.me/pay/d010f0s8qimft7r7onl9

 

 

Vriendelijke groet,

Carla Meeuwsen
Puppy Rescue Team
NL72 ABNA 0822 3269 49