Puppy rescue team paw

Donatie

hondjesBol.com AlgemeenIn de Zuidelijke regio Calabrië in de voet van Italië bevinden zich veel zwerfhonden.

Het leed onder hen is groot. Een klein groepje dierenbeschermers is hier dagelijks actief om de dieren in nood te helpen. Onder hen is Anna Slniecko, een vrouw die samen met haar echtgenoot tientallen zwerfhonden opvangt in en om haar huis. De honden worden hier goed verzorgd en krijgen alle (medische) zorg die ze nodig hebben.
Helaas heeft de lokale bevolking geen interesse in zwerfhonden en al helemaal niet in het adopteren van deze dieren.
Om deze reden worden hier in Nederland baasjes voor ze gezocht.

Stichting Puppy Rescue Team werkt sinds 2018 samen met Anna.
De stichting plaatst jaarlijks ongeveer 100 pups in Nederlandse gezinnen en doet dit op een verantwoorde wijze. Volgens de strenge eisen van de NVWA, die verantwoordelijk is voor de import van dieren naar Nederland.

 

 

 

 

landkaart

 

Er is veel vraag naar de honden/pups van Anna en regelmatig vinden er transporten plaats vanuit Zuid-Italië naar Nederland. Helaas zijn deze organisaties niet altijd even betrouwbaar.
Stichting Puppy Rescue Team heeft daarom besloten in de toekomst zelf zorg te dragen voor het vervoer van haar honden. Het plan is ontstaan om een bus aan te schaffen en deze geschikt te maken voor het vervoer van de dieren.
Hier komt nogal wat bij kijken, denk aan het inbouwen van speciale kennels, het aanbrengen van dakventilatie en airco, een anti slipvloer, verlichting in de bus en de keuring van de bus door het RDW.

 

 

 

 

 

 

Puppy Rescue Bus

Wil je ons sponsoren om de transportbus Puppy Rescue Team rijdend te houden?


Srichting Puppy Rescue Team
NL72 ABNA 0822 3269 49