Stichting Puppy Rescue Team

is ontstaan uit pure liefde voor de hond.
Helaas hebben vele puppy’s uit Roemenië en Griekenland een erbarmelijk leven. Ze worden beschoten, vergiftigd en voor dood achtergelaten.
De puppy’s worden gevonden in weilanden, langs de wegen en spoorwegen of zijn  op straat gezet.
Soms worden ze zelfs bij onze dierenbeschermers aldaar over het hek gezet. Sommigen samen met hun moederhond.
Onze stichting redt deze puppies. Tevens steriliseren wij de moederhond. Zoals u kunt lezen werken wij niet samen met Broodfokkers en hebben wij geen commerciële doeleinden. Onze puppies zijn dan ook geen rashondjes.

Wat hebben wij nodig om dit te bewerkstelligen:

Adoptantenanbi logo.480x0


Gastgezinnen


Donateurs

Adoptanten:

Als u één van onze puppy’s wilt adopteren kunt u deze vinden op  onze website met het huidige aanbod.

Gastgezinnen:

Het is gebleken dat puppy’s die al in Nederland zijn, sneller geadopteerd worden.
Lijkt het u leuk om tijdelijk een puppy te vezorgen, maar niet zelf een puppy wilt adopteren, dan is dit voor u en voor de puppy een unieke kans. Wel is het belangrijk dat u veel thuis bent en enige ervaring heeft met puppy’s.
Ook belangrijk is is dat  er zo snel mogelijk gestart wordt met zindelijkheidstraining, verdere socialisatie en allerlei andere zaken waar iedere pup mee te maken krijgt.

Donateurs:

Wij hebben geen winstoogmerk.  Echter hebben wij geld nodig om de dierenbeschermers in beide landen financieel te ondersteunen. Zij zorgen immers al die tijd voor de pups, moederhonden en andere zwerfhonden. Tevens zorgen zij voor de sterilisatie van de moederhond en eventuele andere zwerfhonden.

Doneren kan

al vanaf  € 1,95 per maand via NL72ABNA0822326949

abnamro 200x60